Det er oplagt at benytte vores dygtige fotografer, når du og din virksomhed skal foreviges på billeder. Den ekstra indsats er det hele værd i sidste ende, uanset om der er tale om billeder til særlige mærkedage som jubilæer og fødselsdage, eller om det er hjemmesiden, der skal opdateres.

Der er altid en god location at bruge som den helt rette baggrund for firmaportrættet, og vi har selvfølgelig gode råd og idéer til, hvordan vi skaber de mest stemningsfulde billeder – om det er inde eller ude, i natur eller bymiljø, foran firmadomicilet eller måske ved den nye maskinpark.

Et andet scenarie kan være det helt enkle og æstetisk rene portræt af direktøren eller direktionen til årsregnskabet.

Personalefotografering af en eller flere medarbejdere klarer vi også – ja selv teamfotografering, eksempelvis af medarbejdere i en aktiv arbejdssituation på arbejdspladsen eller i forbindelse med et firmaarrangement. De aktive billeder kan elegant illustrere det liv og den historie, der bedst beskriver netop din virksomhed, dine ydelser og dine produkter, og billederne er oplagte at benytte i ekstern kommunikation og til markedsføring.

Ønsker du fotografering i forbindelse med større arrangementer, konferencer, jubilæer, overrækkelser, åbninger, receptioner eller andet, som strækker sig over flere timer, laver vi gerne et individuelt løsningstilbud.

Kvalitet, service og hurtig responstid er altid vigtige komponenter i vores service – også når det gælder vores videoprodukter. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i netop dine behov, og vi bestræber os på at levere den bedste kvalitet.

Vores kunder – og dine kunder – skal have en positiv oplevelse, når vores fotografer kommer ud for at optage videosekvenser, og vi afsætter derfor god tid til at lave de helt rigtige optagelser.

Vi anbefaler at benytte videoindhold, da det kan være medvirkende til, at besøgende på din hjemmeside fastholdes i længere tid. Videoformatet gør det samtidig muligt at kombinere lyd, billede og tekst på kreative måder.

Vi ser en stadig stigning i mængden af videoindhold på hjemmesider og sociale medier. Det er der mange gode grunde til, og blandt de væsentligste kan vi nævne at:

  • Video er med til at fastholde besøgende på websiden i længere tid, hvilket øger muligheden for at skabe en relation til den besøgende.
  • Videoindhold på en hjemmeside kan være søgemaskineoptimerende, da et af de parametre, som Google måler på, er varighed af et besøg. Det vil stige, at jo længere dine besøgende er på din hjemmeside, jo bedre placering vil du kunne opnå i Googles visninger.
  • Videoindhold på sociale medier når i gennemsnit ud til mange flere modtagere end et “normalt” opslag med blot billede og tekst.
  • Videoindhold kan virke mere personligt, og det kan skabe tillid, nærvær og troværdighed.

Lad os tage en snak over en kop kaffe

Så jeg kan høre om dit projekt

Jeg sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning, ring eller skriv til os nu.